Alvorens u zich verdiept in de informatie op deze pagina, willen wij u er graag op wijzen dat in het impressie verschillende voorbeelden staan van het maatwerk dat Alex Kamsma Design Parket aan u levert. Is uw trap toe aan renovatie of heeft u uw oude vloerbedekking van uw trap afgehaald en komt u tot uw schrik een versleten, kapotte trap tegen en weet u niet meer wat u kunt doen met deze trap?

Dan is de oplossing: Vakkundig met hout, laminaat & PVC laten bekleden!

Werkwijze
Uw trap wordt vakkundig en ambachtelijk met 8 tot 9 mm massief hout bekleedt (afhankelijk van de houtsoort).
Iedere traptrede wordt individueel opgemeten en aangepast indien scheef of verzakt. Ter plekke wordt iedere traptrede, zijwand en/of ieder stootbord tot op een halve milimeter precies opgemeten en op maat gemaakt. Daarna wordt het hout op de bestaande trap verlijmd en waar nodig vast geschoten.

Afwerking
Afwerking gebeurt in de vorm van hard-wax olie of 2 componenten lak.

Houtkeuze
Er zijn meerdere mogelijkheden wat betreft houtkeuze.
U kunt kiezen uit bijv. Eiken, Merbau, Wengé, Maple, Afzelia etc.

Èxtra accent
Tevens kunt u ervoor kiezen om uw trap een èxtra accent te geven in de vorm van houten traptreden en zijwanden en Alu/RVS-look stootborden. Prachtig in een strak en modern interieur maar ook bij een common interieur niet te versmaden. Deze speelse combinatie is een lust voor het oog.

Contrast
U kunt er ook voor kiezen om de traptreden met de ene houtsoort te laten bekleden en de stootborden, als extra contrast, met een andere houtsoort.

Levensduur
Mits correct onderhouden, zoals geadviseerd, kan uw trap er weer meerdere decennia tegenaan.

Kortom
Laat u eens vrijblijvend en kostenloos adviseren over de mogelijkheden voor het met hout bekleden van uw trap.


Gun uw trap een tweede leven door middel van een ‘nieuw jasje’!